Finally!!!

Tjabba tjena hallå osv...!! 
VI HAR ÄÄÄÄNTLIGEN FÅTT INTERNET I LÄGENHETEN!!
Är extremt glad så nu kan jag bomba med lite bilder från senast :)
Vi har jobbat på som vanligt och i lördags vart jag extremt chockad när vi fick SVENSKA besökare! Hur glad blev man inte på en skala 1-10? 
 
Idag, måndag, skulle vi egentligen till stranden medan Carmen var på möten i södra delen men Daniel var extremt trött och orkade inte kliva upp så jag ringde Carmen och sa det men jag fick följa med ändå. På vägen dit åkte vi förbi Teide och jag tog lite kort medan Carmen ringde upp kunder som hade ringt och mejlat under tiden då vi körde och sen for vi vidare mot södra delen. Väl där släppte hon av mig på ett utav dom lyxigaste hotellen :D Hon skulle bara vara borta en timme och det fanns riktigt många affärer där som jag ville gå in i så det blev inge sola och bada för mig :) doppade dock fötterna och det var vääldigt skönt i vattnet må ja säga!
 
Nog med skriveri nu ska ni få lite bilder som får tala :)
 
1. (Vänster uppe) Bandet Purple Eyes firade en utav tjejernas födelsedag på parken 
2. (Höger uppe) DE SÄLJER HELA KANINER I BUTIKERNA :((( no me gusta
 
1. (vänster uppe) Carlos håller i breafing   2. (höger uppe) Svenskarna :D   3. (nere vänster) Dessa kottar går inte att he sönder hur man än försöker.. spelar ingen roll om dom är små eller stora det är omöjligt!!   4. (nere höger) get hjord gick förbi, lite annorlunda.
 
 
 
  
 
 
(nere höger) träffade på en liten vän, enligt José är vi som ödlor för att vi dras till solen.. hehe
Vi åt lunch i en utav de finaste städerna jag varit i!! El Médano, alla surfar tydligen där (eller sportar på annat vis, men mest surfing för att det blåste på gaaanska bra där) och när vi satt och åt lunch hade vi perfekt utsikt över stranden :D 
 
En liten video från mig och José också :) Klicka -----> hääär <----- för att komma till den :)
 
Hare gött!:D


Kommentarer
Mormor

Hej Moa!
Vilka härliga bilder! Det är jätteroligt att se dig!!!
Skoj också att du fick dig en tur runt ön.
Tänk om två dagar är du hemma igen. Vad fort fyra veckor gått.
Jättekram från mormor!

2014-04-30 @ 12:49:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

moabergstroom

Tjenare! Jag heter Moa Bergström och jag kommer från en stad i norra Sverige så kallad Umeå. Detta är en föregången skolblogg som jag skapade under mina gymnasieår, så det du kan skrolla dig igenom är vad jag har gjort under mina praktiker och studiebesök. Vad vi har varit och jobbat på för olika evenemang och event osv osv. Det som kommer hända nu under framtiden är att jag kommer uppdatera mer om mitt jobb som jag har. Har du någon fundering är det bara att fråga så svarar jag så snart jag kan! Ha en trevlig lässtund!

RSS 2.0