Jobba

Tjohoo!
Så i söndags jobbade vi och det var kul! Vi fick klättra en del så vi stirrade inte bara rakt upp i luften. 
I morgon(onsdag) börjar jobbveckan igen och då kommer Marivi och hennes ungar och hälsar på, det ska bli trevligt! I veckan jobbar vi ons-lör så att vi kommer inte bara sitta hemma på rumporna och torka i solen.
Igår var jag tvungen att springa på apoteket för att mitt öga var jätte svullet(började bli svullet redan i torsdags) och mina mediciner funkade inte så jag fick en salva och jag ser redan resultat, tack o lov! Annars är allting lugnt. 
Har varit lite dåligt väder de senaste dagarna och vi fick höra att vi kom till den period när det ska regna som mest... De har haft torka i två år och nu ska det regna mycket... KUUUL.... Hoppas att vi slipper det så mycket som möjligt!! 
Dimmiga och regninga La Laguna
 
 
högtsa ettappen 30 m
zip line selife :D


Kommentarer
Mormor

Osis det där med regnet. Jag kollade vädret och det hyfsat ut kommande vecka.
Bra jobbat att du varit på apotek och fixat salva till ditt svullna öga!
Är parken stängd kan ni väl kolla med Marivi om ni kan jobba på hennes hotell.
Nu är det dags att ta spårvagnen och åka till huvudstaden eller en buss och åka till södra delen av ön. Det är en ganska liten ö så ni behöver inte vara oroliga att komma bort. Det finns vänliga människor om man behöver hjälp med något. Försök så får ni se. Lycka till med äventyret! Väntar på att få se fler bilder och att du berättar gör jag och morfar.
Styrkekramar!!!!!!!!!

2014-04-15 @ 22:27:19
Profesor

Superguiden :)

2014-04-16 @ 10:51:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

moabergstroom

Tjenare! Jag heter Moa Bergström och jag kommer från en stad i norra Sverige så kallad Umeå. Detta är en föregången skolblogg som jag skapade under mina gymnasieår, så det du kan skrolla dig igenom är vad jag har gjort under mina praktiker och studiebesök. Vad vi har varit och jobbat på för olika evenemang och event osv osv. Det som kommer hända nu under framtiden är att jag kommer uppdatera mer om mitt jobb som jag har. Har du någon fundering är det bara att fråga så svarar jag så snart jag kan! Ha en trevlig lässtund!

RSS 2.0