Finally!!!

Tjabba tjena hallå osv...!! 
VI HAR ÄÄÄÄNTLIGEN FÅTT INTERNET I LÄGENHETEN!!
Är extremt glad så nu kan jag bomba med lite bilder från senast :)
Vi har jobbat på som vanligt och i lördags vart jag extremt chockad när vi fick SVENSKA besökare! Hur glad blev man inte på en skala 1-10? 
 
Idag, måndag, skulle vi egentligen till stranden medan Carmen var på möten i södra delen men Daniel var extremt trött och orkade inte kliva upp så jag ringde Carmen och sa det men jag fick följa med ändå. På vägen dit åkte vi förbi Teide och jag tog lite kort medan Carmen ringde upp kunder som hade ringt och mejlat under tiden då vi körde och sen for vi vidare mot södra delen. Väl där släppte hon av mig på ett utav dom lyxigaste hotellen :D Hon skulle bara vara borta en timme och det fanns riktigt många affärer där som jag ville gå in i så det blev inge sola och bada för mig :) doppade dock fötterna och det var vääldigt skönt i vattnet må ja säga!
 
Nog med skriveri nu ska ni få lite bilder som får tala :)
 
1. (Vänster uppe) Bandet Purple Eyes firade en utav tjejernas födelsedag på parken 
2. (Höger uppe) DE SÄLJER HELA KANINER I BUTIKERNA :((( no me gusta
 
1. (vänster uppe) Carlos håller i breafing   2. (höger uppe) Svenskarna :D   3. (nere vänster) Dessa kottar går inte att he sönder hur man än försöker.. spelar ingen roll om dom är små eller stora det är omöjligt!!   4. (nere höger) get hjord gick förbi, lite annorlunda.
 
 
 
  
 
 
(nere höger) träffade på en liten vän, enligt José är vi som ödlor för att vi dras till solen.. hehe
Vi åt lunch i en utav de finaste städerna jag varit i!! El Médano, alla surfar tydligen där (eller sportar på annat vis, men mest surfing för att det blåste på gaaanska bra där) och när vi satt och åt lunch hade vi perfekt utsikt över stranden :D 
 
En liten video från mig och José också :) Klicka -----> hääär <----- för att komma till den :)
 
Hare gött!:D

Påskfirande i La Laguna

Tjenare allihopa!! 
Här i La Laguna har det varit fullt upp hela veckan med påskfirande och jobb! 
Vi har jobbat ons-lör och det har varit tidiga morgonar och sena kvällar så vi är rätt slutkörda just nu. 
Det har varit ganska bra väder hela veckan, ibland kom det lite dimma och molnen skymde solen lite nu och då så det var ganska kallt i skogen men nere vid receptionen var det jätte varmt. 
 
Vi har fått kratta stigarna från också så att man inte faller och slår sig
I osndags fick vi äntligen träffa Marivi också och hon hjälpte oss med en del saker. 
I tisdags kväll var det också en parad med trummor och läskiga typer i.. Det har varit sådana parader hela veckan lite nu och då och i fredags var det en då alla gick helt tysta och det var skitläskigt!! Det var smockat med folk på kanterna längs hela gatan och kan tänka mig att det var det efter de andra gatorna också. Jag satt längst fram på marken och det var flera av dom som stirrade på en när dom gick förbi.. 
I tisdags
 
I fredags
 
 
 

Jobba

Tjohoo!
Så i söndags jobbade vi och det var kul! Vi fick klättra en del så vi stirrade inte bara rakt upp i luften. 
I morgon(onsdag) börjar jobbveckan igen och då kommer Marivi och hennes ungar och hälsar på, det ska bli trevligt! I veckan jobbar vi ons-lör så att vi kommer inte bara sitta hemma på rumporna och torka i solen.
Igår var jag tvungen att springa på apoteket för att mitt öga var jätte svullet(började bli svullet redan i torsdags) och mina mediciner funkade inte så jag fick en salva och jag ser redan resultat, tack o lov! Annars är allting lugnt. 
Har varit lite dåligt väder de senaste dagarna och vi fick höra att vi kom till den period när det ska regna som mest... De har haft torka i två år och nu ska det regna mycket... KUUUL.... Hoppas att vi slipper det så mycket som möjligt!! 
Dimmiga och regninga La Laguna
 
 
högtsa ettappen 30 m
zip line selife :D

Forestal Park

Hola!!
Tiden här går jätte fort, det känns som att det var igår man kom hit till teneriffa men det är snart en vecka..
I onsdags började praktiken på riktigt, vi for till forestal park för våran första arbetsdag! 
Det var superkul!! Vi fick testa på alla banor (9 st, 3 familj, 6 sport) och jag har fortfarande ont i armarna!! Man kommer vara vältränad nar man åker hem. Igår var vi ledig och idag fick vi jobba till två. Det var egentligen tänkt att vi skulle fara till vulkanen idag men Carmen (vår mentor) var tvungen att jobba över så hon kunde tyvärr inte skjutsa oss dit, så vi ska dit en annan dag. Vi blev då hem skjutsad av en annan kille som jobbar där. 
Alla på Forestal Park är super trevliga och jag tror att det kommer bli jätte kul de kommande veckorna!! 
I onsdags var det inge jobb utan mer pröva på och idag fick vi följa med när dom hade en stor skolklass och jag kan ju säga det att Forestal Park är lite fel ställe att ha höjdskräck på.. Var ganska kul att titta på vissa personer som mest stog och darrade. 
 
MEGA KOTTAR (hittade dock en ännu större senare men orkade inte ta kort på den..)
 
näst högst upp
 
sista och svåraste banan
tredje plattan är 30 meter upp och där med högsta punkten på hela Forestal Park :) Lite skakigt att stå där
men det är super kul!!! Far hit om ni far till teneriffa någon gång. Lätt värt det och ni kommer ine ångra er!

Teneriffa

Tjeanre!! 
Vi har varit hä i tenerife sen i söndags och vi börjar jobba i morgon vilket har lett till att vi inte har gjort så mycket. Vi sitter just nu på ett fik som har wifi så att man kan prata med alla där hemma. Vi har tyvärr inget wifi där vi bor vilket suger!! Finns inte några butiker heller så dehär med mat har blivit ett stort problem.. de mästa som är finns här omkring är barer.. barer överallt!! Han vi bor med är då trevlig vilket är tur, och ikväll ska vi få träffa Marivi också så att hon kanske kan hjälpa oss med lite frågor som vi undrar över.. 
Annars är allting bra, det är väldigt varmt här! Ligger runt 20 grader och man har redan börjat få lite färg :D
Ska försöka skriva iallafall en gång i veckan sen om det blir mer är det ju bara positivt:) 
Hare bra hemma i kalla sverige eller vart ni nu befinner er!!
 

Stockholm

Hello!! 
Sitter nu i mitt rum på Jumbo Stay vilket är heeelt otroligt!! Och väldigt billgit för den som ville veta det :)
Det är ett ganska litet rum men det räcker gott och väl när man bara sover en natt. Sängen är jätte skön och det ända som är lite synd är att det drar kallt! 
I morgon far jag och Daniel till Teneriffa tidigt på morgonen så det blir att kliva upp tiidigt :( Men jag är så sjukt taggad så det finns inte!! Jag hoppas att flygresan går bra och att det är vaarmt när vi landar! 
Ska försöka hitta internet så fort vi kommer fram dit så att man uppdatera lite!
Under tiden kan ni ju roa er med att checka in på vart vi ska HÄR
See you in Tenerife :D
 

moabergstroom

Tjenare! Jag heter Moa Bergström och jag kommer från en stad i norra Sverige så kallad Umeå. Detta är en föregången skolblogg som jag skapade under mina gymnasieår, så det du kan skrolla dig igenom är vad jag har gjort under mina praktiker och studiebesök. Vad vi har varit och jobbat på för olika evenemang och event osv osv. Det som kommer hända nu under framtiden är att jag kommer uppdatera mer om mitt jobb som jag har. Har du någon fundering är det bara att fråga så svarar jag så snart jag kan! Ha en trevlig lässtund!

RSS 2.0