SM-Veckan

Tjenare! 

Vi på HT och en massa andra program och skolor fick förfrågan att vara volontärer på SM-veckan som var här i Umeå (ons-sön). Vi fick då önska om att få vara på olika grenar och senare veta av våra lärare vart vi skulle vara, vilken dag, tid mm. Jag var på rodel på fredagen och det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Det var Marta, Rim och jag från vår klass som jobbade där. Vi var först på ett informationsmöte på torsdagen och då fick vi även testa åka. Det var lite svårt i början men sen blev det mycket lättare efter några åk. Tog tyvärr inga bilder för att man förfrös handen så fort man tog av vanten... 
Idag (söndag) var jag på scotercross med Michaela och jobbade. Vi var "stämpel-flickor", vi fick stämla folk på händerna när de gick ut så att de kunde komma in igen om de ville. Man kan inte tro att det ska vara kul men det är vad man gör det till+ att vi fick de bästa plasterna så att vi kunde se när de hoppade i de största hoppen :D Alla som jobbade där var jätte trevliga och de frågade hela tiden hur det gick, om vi hade fikat osv. Kunde inte ha jobbat med bättre personer! 
Tog tyvärr inga bilder idag heller för att jag har världens klumpigaste handskar men michaela tog några:)

 

Vi fick mössor också som var frivilliga att ha på sig. De var tunna men vinden kom inte igenom och den höll värmen jätte bra! perfkta skidmössor!!

moabergstroom

Tjenare! Jag heter Moa Bergström och jag kommer från en stad i norra Sverige så kallad Umeå. Detta är en föregången skolblogg som jag skapade under mina gymnasieår, så det du kan skrolla dig igenom är vad jag har gjort under mina praktiker och studiebesök. Vad vi har varit och jobbat på för olika evenemang och event osv osv. Det som kommer hända nu under framtiden är att jag kommer uppdatera mer om mitt jobb som jag har. Har du någon fundering är det bara att fråga så svarar jag så snart jag kan! Ha en trevlig lässtund!

RSS 2.0